Sunday, 7 March 2010

ღ ..Sedih dan tidak Mengerti..ღ

Salam pada semua reader blogger..

berita terkini dari aku..huhu..
sedehnya bila xleh antar mms..xtau knapa:(
dah try banyak kali tapi tetap jugak sama..
dia boleh hantar dan ada la tunjuk signal mms tapi..
detail bila aku tgk message details..pending:(
huaaaaaaa! knapa jadik macam tue..hmm..
cam nak nanges plus risau..hanya tuhan je yang tau..

tadi aku ada call careliner celcom..
dia suruh itu dan ini..aku ikut..
tapi bila try send semula..

hampeh:(
tetap sama..hukhuk
apa salah phone aku menjadi masalah..
line ke?..xmungkin..sb sms biasa senang je lepas*
sekrang aku nak neutralkan diri supaya xkonpius dan risau  plus sedih..
dengan......
alhamdulillah...
dah azan laa...^^
nak solat dulu la..
doakan aku semua,,mudah-mudahan sim dan nset aku tak rosak ape ape ek:)
(dengan nada sedeh dan senyum penyedap hati)
.:.amin.:.
lepas solat nnt aku nak try tanya lagi dengan pakcik celcom atau mama careliner~~

Jom seGera SoLat!!! 
tak sabar nak setelkan problem nie dengan cepat..
sebab hati rasa tak tenang lar..
T___T


4 comments:

  1. dulu sy, pun cm2 gak..xleh terima mms..heran gak..dh lama baru tau, tu pun masa check setting..rupa2nya setting maxis tp simcard celcom..ptutla xbleh..hahhaa..

    ReplyDelete
  2. yeke cik editor..
    xpe la cik editor salah stting..
    yang saya dah banyak kali try call celcom..tapi..
    sedih..
    menghampakan:(
    setting semua ok..
    xtau katmna silap..:(

    ReplyDelete
  3. senang cite pi la celcom center..suh mereka betul2 apa2 yg xbetul..mana tau, terlepas pandang ke..sememangnya manusia tak lepas dr buat kesilapan..
    (^-^)

    ReplyDelete
  4. jauh dari kampus..
    xpe la..
    mungkin line kot..
    ramai member wieya ngadu xleh sms..kenkadang cam wieya
    xleh mms..
    betulkan..manusia xpernah terlepas dari kesilapan..
    hmm..

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi