Sunday, 21 March 2010

ღ ..Contest Adrenalin Faizal Tahir Oleh Uncle..ღ

cabutan bertuah yeehaaaaa!!!


nampak tak gambar di atas?
jika anda peminat tegang Faizal Tahiaq (slang utara sat nooo ahhaha)
inilah gambar yang anda nanti-nantikkan
gambar dari muka depan CD terbaru beliau
yaaa CD..!!! uncle nak kasi CD free !!!!
di ulang..
CD Free..!!!!!

kalau nak..ini syaratnya

* amik banner kat bawah tempek ler kat mana pun dalam blog korang
:DONE:
 
* buat link ke blog uncle pada banner tersebut...dan jangan lupa seperti biasa letak link ke sini sebagai bukti penyertaan
:DONE:

* mesti menjadi follower uncle!
:DONE,,ekceli dah lama dah:) kan uncle?:

* tak perlu tulis entry (nak tulis pun takpe, uncle tak marah..sayangggg lagi ada hahaha)..hanya letak banner ajer..
:saya buat sb menarik!..hihi:)

* peraduan yg uncle anjurkan berupa cabutan bertuah

* hadiah nya adalah 2 keping CD Ori Faizal Tahir yang terbaru berjudul Adrenalin untuk 2 pemenang. kali ini uncle up kepada 2 CD terussss

* tempoh pernyertaan selama 2 minggu

* bermula pada hari ini hingga minggu depan (20hb Mac hingga 10hb April 2010)

* tarikh tutup jam 9.00 malam pada 10hb April 2010
 
saya dah join..
..jom ramai2 sertai..

--;-'--{@
~Dawia~

2 comments:

  1. laaa tuan umah ini rupanya..hahaha tgk alamat macam orang baru jer..hihihi terima kasih kerana sudi pacak banner contest uncle disni..harap tuah ada di tapak kaki tuan umah ek..good luck!!

    ReplyDelete
  2. hehe..
    itu la uncle.
    baru nak perasan saya..
    ok mudah2an uncle..
    tenkiu:)

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi